Кувар за ирски крем (Paperback)

Кувар за ирски крем By Витка &#10 Cover Image

Кувар за ирски крем (Paperback)

$45.97


Available to order! Usually Ships to Store in 3-5 Days.
(This book is not returnable.)

Добродошли у Тхе Баилеис Ирисх Цреам Цоокбоок, где ћете открити како да укључите богате и кремасте укусе Баилеис-а у своја омиљена јела. Са преко 100 рецепата, ова куварица ће вам показати како да своје кување подигнете на виши ниво са овим укусним састојком.

Сваки рецепт је пропраћен фотографијом у пуној боји, тако да можете тачно видети како ваше јело треба да изгледа. Такође ћете пронаћи детаљна упутства о томе како да припремите и кувате сваки рецепт, као и савете о упаривању Баилеис-а са другим састојцима како бисте створили савршене комбинације укуса.


Од посластица за доручак и десерта до сланих јела и коктела, ова куварица има понешто за свакога. Пронаћи ћете класичне рецепте као што су Баилеис Ирисх Цреам Цхеесецаке и Баилеис Ирисх Цреам Цхоцолате Цаке, као и иновативна јела попут Баилеис кремастог соса од тестенине и Баилеис Ирисх Цреам Цхицкен.


Без обзира да ли сте обожаватељ Баилеис-а или само желите да додате јединствен укус свом кувању, ова куварска књига је ваш водич за истраживање богатог и попустљивог света Баилеис ирског крема

Product Details ISBN: 9781783577064
ISBN-10: 1783577061
Publisher: Not Avail
Publication Date: April 4th, 2023
Pages: 272
Language: Serbian