Готварска книга за ирлан (Paperback)

Готварска книга за ирлан By Петя Г&#10 Cover Image

Готварска книга за ирлан (Paperback)

$45.99


Available to order! Usually Ships to Store in 3-5 Days.
(This book is not returnable.)

Добре дошли в Готварска книга за ирландски крем Бейлис, където ще откриете как да включите богатите и кремообразни вкусове на Baileys в любимите си ястия. С над 100 рецепти тази готварска книга ще ви покаже как да издигнете готвенето си на следващото ниво с тази вкусна съставка.


Всяка рецепта е придружена с пълноцветна снимка, за да можете да видите как точно трябва да изглежда вашето ястие. Ще намерите и подробни инструкции как да подготвите и сготвите всяка рецепта, както и съвети за съчетаването на Baileys с други съставки, за да създадете перфектните вкусови комбинации.


От лакомства за закуска и десерти до пикантни ястия и коктейли, тази готварска книга има по нещо за всеки. Ще откриете класически рецепти като чийзкейк Готварска книга за ирландски крем Бейлис и шоколадова торта Готварска книга за ирландски крем Бейлис, както и иновативни ястия като Baileys Creamy Pasta Sauce и Готварска книга за ирландски крем Бейлис Chicken.


Независимо дали сте фен на Baileys или просто искате да добавите уникален вкус към готвенето си, тази готварска книга е вашето ръководство за изследване на богатия и изпълнен с удоволствие свят на Готварска книга за ирландски крем Бейлис.

Product Details ISBN: 9781783577002
ISBN-10: 1783577002
Publisher: Not Avail
Publication Date: April 3rd, 2023
Pages: 278
Language: Bulgarian